Το βράδυ της Τετάρτης (16/10) πραγματοποιήθηκε ο τελικός του 41ου τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε το αθλητικό κέντρο Λίντο Σόκκερ, με την ομάδα «Μπαλαδόφατσες» να επικρατεί 6-3 επί της «BALKAN X».

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τελικού, ακολούθησε η απονομή των τροπαίων, τόσο στην πρωταθλήτρια ομάδα, όσο και στους φιναλίστ. Στη νικήτρια ομάδα «Μπαλαδόφατσες», εκ μέρους του αθλητικού κέντρου, την απονομή του τροπαίου και των μεταλλίων πραγματοποίησε ο Τεχνικός Διευθυντής Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Μανώλης Πατεμτζής, ενώ αντιστοίχως στους φιναλίστ ο Team Manager Τμημάτων Υποδομής των «ασπρόμαυρων» κ. Μίλτος Ανδρεανίδης.

Στη νικήτρια ομάδα παραδόθηκαν επίσης δωροεπιταγές συνολικής αξίας 500€, ενώ η «βραδιά» έκλεισε με δείπνο για όλους τους συμμετέχοντες του τελικού.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως η έναρξη του 42ου τουρνουά έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου.

Η «διαδρομή» μέχρι τον τελικό

Πριν φτάσουν στην πολυπόθητη κατάκτηση του τροπαίου, η ομάδα «Μπαλαδόφατσες», ξεπέρασαν αρχικά στην φάση των «16» την ομάδα «Βοσκοί» όπου επικράτηξσαν 4-3 και στον προημιτελικό επικράτησαν 3-4 της ομάδας «Socceroi» και τέλος, στον ημιτελικό κέρδισαν με 1-6 την ομάδα «Ασυμμάζευτοι».

 

 Το νέο πρωτάθλημα του Lido (42o) ξεκινάει τη Δευτέρα 21 Οκτώβρη

Πληροφορίες εγγραφές 2810373344