Η ακαδημία του Lido Soccer συμμετείχε με τις ηλικίες 2002, 2003 και 2004 στο παιδικό ποδοσφαιρικό τουρνουά του Αγ. Νικολάου. Στη φάση των ομίλων, και οι τρεις ομάδες πέρασαν αήττητες, με δύο ισοπαλίες σε 12 αγώνες!

Η ομάδα των 2004 πέρασε στον τελικό, έχοντας επικρατήσει του Ολυμπιακού Ρεθύμνου με 2-1, των Ελπίδων με 3-0, του ΟΦΗ με 6-1 και της Κριτσάς με 9-0. Στον τελικό τα παιδιά αντιμετώπισαν την επίσημη ομάδα του Παναθηναϊκού, ένα επίλεκτο τμήμα ΠΑΕ. Κατά γενική ομολογία τόσο των διοργανωτών όσο και των τεχνικών του Παναθηναϊκού, ήταν το καλύτερο παιχνίδι ολόκληρου του τουρνουά. Παρά την ήττα με 3-2 από μια ομολογουμένως καλύτερη ομάδα, τα παιδιά του Λίντο έδωσαν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, δυσκόλεψαν τον αντίπαλό τους όσο καμμία ομάδα σε όλη τη διοργάνωση και μπορούν να πουν ότι στο τέλος του αγώνα το αποτέλεσμα τους αδικεί. Σε κάθε περίπτωση ο τελικός είμαστε βέβαιοι θα μείνει για πάντα χαραγμένος στη μνήμη των παιδιών.

Η ομάδα των 2003 είχε πιο δύσκολο έργο, καθώς αγωνίστηκε στην κατηγορία 2002-2003, αντιμετωπίζοντας κατά κύριο λόγο αντιπάλους μεγαλύτερης ηλικίας. Παρά την ηλικιακή διαφορά, επικράτησαν του Πλατανιά με 2-1, της Αναγέννησης Ιεράπετρας με 3-0 και του ΑΟΑΝ με 13-0, ενώ ήρθαν ισόπαλοι με τον Εργοτέλη 0-0. Λόγω διαφοράς τερμάτων, πέρασαν στον μικρό τελικό όπου με αυτογκολ ηττήθηκαν με 0-1 από τον Ηρόδοτο.

Στην κατηγορία των 2002 η ομάδα του Λίντο έφτασε στην κατάκτηση, νικώντας στους ομίλους τον Ολυμπιακό Μαλεβυζίου με 5-0, τον Ηρόδοτο με 4-0, τον Ο.Φ. Ιεράπετρας με 3-1 και φέρνοντας ισοπαλία 0-0 με τις Ελπίδες Αγ. Νικολάου. Στον τελικό, σε έναν αγώνα με πολύ αέρα που πήγε στη δύναμη, τα παιδιά του Λίντο επικράτησαν του Εργοτέλη με 1-0.

Οι προπονητές και η διοίκηση της ακαδημίας θέλουν να ευχαριστήσουν τα παιδιά για την άψογη συμπεριφορά τους εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου και την υποδειγματική συνολικά ομαδική λειτουργία τους. Μπορεί να είναι πλέον αναμενόμενο το Λίντο να ξεχωρίζει σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει, όμως αυτό προκύπει από σκληρή δουλειά, πειθαρχία, όρεξη και αφοσίωση των παιδιών, των γονέων και των προπονητών. Η διοίκηση του ΑΣ Λίντο τους ευχαριστεί όλους για τον χαρακτήρα, την συμπεριφορά και την προσφορά τους και τους συγχαίρει για την απόδοσή τους.